Aanmelden Muziek op Schoot Media Ukkie Dagen

Door onderstaand formulier in te vullen kunt u zich aanmelden voor een van de drie Muziek op Schoot sessies tijdens de Media Ukkie Dagen van de OBA in Diemen op 12 april.

Met een Muziek op Schoot sessie voor (groot-)ouder/verzorger en kind (2-4 jaar) doe je je kind en jezelf een groot plezier! We gaan o.a. zingen, bewegen, dansen en op instrumentjes spelen en besteden spelenderwijs aandacht aan de vier seizoenen en andere aansprekende thema’s. Door de uitgekiende lesactiviteiten worden de muzikale, maar o.a. ook de motorische, sociaal-emotionele en de taal/spraakontwikkeling gestimuleerd. Juf Judith heeft de erkende post HBO-opleiding gedaan en is gediplomeerd Muziek op Schoot-docent.

Er is een sessie om 9:00, 10:00 en 11:00. Omdat onze docent Judith Sijp de groepen passend wil maken qua leeftijd, hoort u na 8 april z.s.m. of en hoe laat u en uw kind zijn ingedeeld.

De sessie op 12 april is geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Eén (groot)ouder/verzorger moet dan ook aanwezig zijn.
De cursussen via Muziekschool Diemen zijn geschikt voor kinderen van 8 maanden tot 4 jaar oud. Eén (groot)ouder/verzorger moet dan ook aanwezig zijn.

Vol = Vol.

    Heeft u na deze sessie zin om een cursus Muziek op Schoot te volgen bij Muziekschool Diemen? Dan kunt u zich via onze website aanmelden.