Tarieven seizoen 2021/2022

Leskosten

De cursusprijs is sinds 2014 niet verhoogd. Het komende jaar kunnen we dat helaas niet meer volhouden en verhogen we de cursusprijs licht.

<21 jaar, woonachtig/schoolgaand in Diemen

De prijs voor de instrumentele lessen voor leerlingen tot 21 jaar, die woonachtig zijn of op school gaan in Diemen zal € 570,- gaan bedragen (20 minuten/week). Ook andere lestijden zijn mogelijk, lesgeld wordt naar rato berekend.

Familiekorting

Net als afgelopen jaar bieden we familiekorting: bij inschrijving van een tweede kind geven we 10% korting op de cursusprijs en bij een derde kind 15%. De korting wordt gegeven op volgorde van inschrijving.

Buiten Diemen

Voor leerlingen van buiten Diemen en volwassenen geldt voor het volgend seizoen een tarief van € 725, — (20 minuten/week). Bij volwassenen (ouder dan 21 jaar) komt daar nog een verplichte btw-heffing van 21% bij (totaal €  877,25). Ook andere lestijden zijn mogelijk, lesgeld wordt naar rato berekend.

 

Aanbod

Ons aanbod groeit! Ontdek bijvoorbeeld onze lessen harp, mondharmonica, Ukelele, DJ-lessen, het popaanbod met bandcoaching en cursussen, maar ook ons leerorkest: Het Diemer Orkestje, het vioolensemble en meer op www.muziekschooldiemen.nl.

 

Betaalwijze

De betaling van het lesgeld kan in één of twee termijnen worden voldaan. Als je in één keer betaalt ontvang je een factuur in september 2021.

Bij twee termijnen ontvang je de eerste factuur in september 2021 en de tweede factuur in februari 2022.

Voor inwoners van Diemen met beperkte financiële mogelijkheden kan er wellicht een regeling worden getroffen. Neem dan contact op via  info@muziekschooldiemen.nl.