Tarieven seizoen 2023/2024

We hebben besloten de cursusprijzen voor aankomend seizoen te verhogen. We vinden het belangrijk om de docenten van de Muziekschool in deze tijden van inflatie netjes te blijven betalen, en daarnaast stijgen andere operationele kosten voor ons ook navenant.

Leerlingen tot 21 jaar uit Diemen (wonen of naar school gaan)

40 Instrumentele lessen voor het hele schooljaar, 20 minuten per week* €630.

Leerlingen tot 21 jaar buiten Diemen

40 Instrumentele lessen voor het hele schooljaar, 20 minuten per week* €815,-.

Volwassenen van 21 jaar en ouder

40 Instrumentele lessen voor het hele schooljaar, 20 minuten per week* €985 (Dit is inclusief de verplichte btw heffing)

*Voor de andere lestijden wordt het lesgeld naar rato berekend. Heb je beperkte financiële mogelijkheden? Dan hebben wij verschillende regelingen die getroffen kunnen worden. Neem contact op via info@muziekschooldiemen.nl.

Muziek op Schoot

11 Groepslessen van 45 minuten per week €99. (zie kindercursussen voor startdata)

Kleuters maken Muziek en Muziek Oriëntatie

33 Groepslessen van 45 minuten per week €297.

Strijksensemble en Bandcoaching 

Voor leerlingen van de muziekschool €140 en voor niet-leerlingen van de muziekschool €160.

Familiekorting

De familiekorting blijft ongewijzigd: bij inschrijving van een tweede kind geven we 10% korting op de cursusprijs en bij een derde kind 15%. De korting wordt gegeven op volgorde van inschrijving.

Aanbod

Ons aanbod groeit! Ontdek bijvoorbeeld onze lessen harp, dwarsfluit, ukelele, het popaanbod met bandcoaching en cursussen, maar ook ons leerorkest: Het Diemer Orkestje, het strijkersensemble en meer!

Betaalwijze

De betaling van het lesgeld kan in één of twee termijnen worden voldaan. Als je in één keer betaalt ontvang je een factuur in september 2023. Bij twee termijnen ontvang je de eerste factuur in september 2023 en de tweede factuur in februari 2024. Voor inwoners van Diemen met beperkte financiële mogelijkheden kan er wellicht een regeling worden getroffen. Neem dan contact op via info@muziekschooldiemen.nl.