Tarieven seizoen 2022/2023

We hebben besloten de cursusprijs minimaal te verhogen met 2% binnen Diemen en 5% buiten Diemen, om de komende kosten en aangekondigde inflaties de baas te blijven.

Leerlingen tot 21 jaar uit Diemen (wonen of naar school gaan)

Instrumentele lessen voor het hele schooljaar, 20 minuten per week* – €580.

Leerlingen tot 21 jaar buiten Diemen

Instrumentele lessen voor het hele schooljaar, 20 minuten per week* €750,-.

Volwassenen van 21 jaar en ouder

Instrumentele lessen voor het hele schooljaar, 20 minuten per week* €907,50 (Dit is inclusief de verplichte btw heffing)

*Voor de andere lestijden wordt het lesgeld naar rato berekend. Heb je beperkte financiële mogelijkheden? Dan hebben wij verschillende regelingen die getroffen kunnen worden. Neem contact op via info@muziekschooldiemen.nl.

Familiekorting

De familiekorting blijft ongewijzigd: bij inschrijving van een tweede kind geven we 10% korting op de cursusprijs en bij een derde kind 15%. De korting wordt gegeven op volgorde van inschrijving.

Aanbod

Ons aanbod groeit! Ontdek bijvoorbeeld onze lessen harp, dwarsfluit, ukelele, DJ-lessen, het popaanbod met bandcoaching en cursussen, maar ook ons leerorkest: Het Diemer Orkestje, het vioolensemble en meer!

Betaalwijze

De betaling van het lesgeld kan in één of twee termijnen worden voldaan. Als je in één keer betaalt ontvang je een factuur in september 2022. Bij twee termijnen ontvang je de eerste factuur in september 2022 en de tweede factuur in februari 2023. Voor inwoners van Diemen met beperkte financiële mogelijkheden kan er wellicht een regeling worden getroffen. Neem dan contact op via info@muziekschooldiemen.nl.