Met deze cursus voor (groot-)ouder/verzorger en kind (8 mnd-4 jaar) doe je je kindje en jezelf een groot plezier! De gezellige lessen worden al gauw dierbare wekelijkse momenten waarin je je kindje vanuit jouw veilige nabijheid ziet genieten en leren. Die twee zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. We gaan o.a. zingen, bewegen, dansen en op instrumentjes spelen en besteden spelenderwijs aandacht aan de vier seizoenen en andere aansprekende thema’s. Door de uitgekiende lesactiviteiten worden de muzikale, maar o.a. ook de motorische, sociaal-emotionele en de taal/spraakontwikkeling gestimuleerd. De liedjes uit de lessen krijgen de deelnemers in een speciaal boekje mee naar huis om daar alles nog een dunnetjes over te kunnen doen! De meeste liedjes zijn inmiddels ook online te beluisteren. Juf Judith heeft de erkende post HBO-opleiding gedaan en is gediplomeerd Muziek op Schoot-docent.

Er zijn 3 cursussen door het seizoen heen verdeeld over steeds 11 lessen van ieder 45 minuten op de vrijdagochtend (lestijd 9:00, 10:00 of 11:00 afhankelijk van de leeftijd van het kind) in groepen van 8 kleintjes en 8 (groot-)ouder/verzorgers. De lessen staan o.l.v. Judith Sijp en vinden plaats in de Omval in lokaal 2.1.
De kosten zijn € 99,- per cursus van 11 lessen. De lessen zijn geschikt voor leerlingen van 8 maanden tot 4 jaar oud. Eén (groot)ouder/verzorger moet dan ook aanwezig zijn.

Startdatum:

  • Najaarscursus: Vrijdagochtend 22 september 2023
  • Wintercursus: Vrijdagochtend 12 januari 2024
  • Voorjaarscursus: Vrijdagochtend 19 april 2024