Serge Makarchev

Serge Makarchev

Lesdagen Serge: woensdag, donderdag en vrijdag

Serge Makarchev

Serge Makarchev is een veelzijdige musicus en muziekdocent. Zijn roots liggen in Rusland, waar hij zich bekwaamde in piano, klarinet en saxofoon. Op zijn twintigste haalde hij zijn diploma in klassieke klarinet. Aan het beroemde Gnessin-instituut in Moskou studeerde hij vervolgens af in jazz-saxofoon en jazz-piano.

Serge is thuis in zeer uiteenlopende muziekgenres. Zijn hart ligt zowel bij klassieke muziek, als pop en jazz: al deze stijlen kan hij aanbieden. Leerlingen zullen dan ook beslist muziek van hun gading kunnen vinden bij deze ervaren docent. Behalve doceren bij Muziekschool Diemen, geeft Serge Makarchev ook muzieklessen aan de International School of Amsterdam. Daarnaast begeleidt hij koren op piano en orgel in de Zaanstreek en treedt hij als saxofonist/toetsenist in diverse bands regelmatig op.

Wat ik zo leuk vind aan Muziekschool Diemen is dat er voor iedereen wat wils is. Het maakt niet uit van wat voor muziek je houdt, of welk instrument je wil leren bespelen, het team staat klaar om met je mee te denken en samen je dromen te realiseren.

Liska Koekoek / bestuurslid Muziekschool Diemen