Natascha de Ruijter

Natascha de Ruijter

Lesdagen Natascha: dinsdag en woensdag

Natascha de Ruijter

Natascha de Ruijter heeft haar opleiding tot pianodocente gevolgd aan het conservatorium in Rusland. Na haar verhuizing naar Nederland heeft zij ter invoering in de Nederlandse onderwijspraktijk lessen gehad van Jan de Man, destijds directeur en pianodocent aan het conservatorium van Amsterdam.
Daarna heeft ze jarenlang pianoles gegeven aan de muziekschool in Woerden en is sinds 2002 werkzaam bij Muziekschool Diemen.

Het is voor haar belangrijk dat leerlingen plezier in muziek hebben en ze zoekt ook altijd pianostukken voor de leerlingen uit die bij hen passen. Dat kan van alles zijn, niet alleen maar klassieke muziek maar ook pop en rock en jazz en blues en voor kleine kinderen uiteraard ook kinderliedjes. Vaak stellen leerlingen zelf stukken voor.

Klassiek
0%
Pop
0%
Rock
0%
Blues
0%

Wat ik zo leuk vind aan Muziekschool Diemen is dat er voor iedereen wat wils is. Het maakt niet uit van wat voor muziek je houdt, of welk instrument je wil leren bespelen, het team staat klaar om met je mee te denken en samen je dromen te realiseren.

Liska Koekoek / bestuurslid Muziekschool Diemen