Mkhitar Ghazaryan

Mkhitar Ghazaryan

Lesdagen Mkhitar: maandag en vrijdag

Mkhitar Ghazaryan is een Nederlands Armeens concertpianist en een pianodocent. Hij speelt klassiek piano, af en toe jazz en pop. In zijn vrije tijd componeert hij muziek. Mkhitar heeft ervaring in het gebied van improvisatie, gehoortraining, muziek theorie en piano techniek. Hij is dol op les geven en werkt graag met iedereen die van muziek houdt: kinderen en volwassenen.

In zijn lessen ontwikkelt hij een persoonlijke lesaanpak en voelt aan wat nodig is om ieder individu op maat te begeleiden.

Hij heeft gestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. Daarvoor de opleiding in het Koninklijk Conservatorium in Den Haag gevolgd. In zijn geboorteland Armenië heeft Mkhitar les bij professor Vagharshak Harutyunyan gehad. Vagharshak is de rector van Komitas State Conservatory.

Gedurende zijn opleiding in Nederland heeft hij les gehad van Ellen Corver, Frank Peters en is begeleid door afdelingshoofd toetsinstrumenten professor of piano David Kuyken. Momenteel heeft hij les van wereld beroemde Nederlands-Bulgaarse concertpianiste Marietta Petkova.

Mkhitar: “In mijn lessen gebruik ik bestaande maar ook door zelf ontwikkelde les methoden om beginners en gevorderde pianisten professioneel te begeleiden bij hun groei en ontwikkeling.”

Wij zijn er van overtuigd dat we nog veel van Mkhitar gaan horen, of van zijn leerlingen!