Mkhitar Ghazaryan

Mkhitar Ghazaryan

Lesdagen Mkhitar: maandag en vrijdag

Mkhitar Ghazaryan is 25 jaar en speelt klassiek piano en componeert muziek. Als afgestudeerd klassiek pianist heeft hij de afgelopen jaren brede kennis en ervaring op gedaan in het gebied van compositie, improvisatie, gehoortraining, pop en jazz. Hij is dol op les geven en werkt graag met iedereen die van muziek houdt: kinderen en volwassenen.

In zijn lessen ontwikkelt hij een persoonlijke lesaanpak en voelt aan wat nodig is om verder te komen. Hij streeft er altijd naar mensen op het beste niveau te behandelen en te helpen met wat hij kan om hen gelukkig te maken met geweldige muziek en de beste service.

Hij heeft gestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam daarvoor de opleiding in het Koninklijk Conservatorium in Den Haag gevolgd. Tijdens de opleiding ben ik begeleid door de beste musici en pedagogen van Nederland.

Naast lesgeven is hij zijn droom aan het verwezenlijken, namelijk alle 24 Chopin etudes tijdens een groot concert te spelen.  Wij zijn er van overtuigd dat we nog veel van Mkhitar gaan horen, of van zijn leerlingen!

Klassiek
0%
Jazz
0%
Pop
0%

Wat ik zo leuk vind aan Muziekschool Diemen is dat er voor iedereen wat wils is. Het maakt niet uit van wat voor muziek je houdt, of welk instrument je wil leren bespelen, het team staat klaar om met je mee te denken en samen je dromen te realiseren.

Liska Koekoek / bestuurslid Muziekschool Diemen