Lizet Vink

Lizet Vink

Lesdag van Lizet: dinsdag

LIZET VINK

In 2019 is Lizet afgestudeerd aan het HKU Utrechts Conservatorium in de richting jazz/pop zang en zal in 2021 haar master studie, eveneens aan het HKU Utrechts Conservatorium, afronden. Haar stijl is een mix tussen pop, folk, blues en jazz. Momenteel is zij singer-songwriter in haar solo project Lizet Aviva (songwriting, zang en gitaar) en zangeres bij filmische triphop band Jyothi (zang en songwriting). Het allermooiste aan muziek, vindt zij een boodschap overbrengen en mensen meenemen in een wereld die je muzikaal vorm geeft.

Muziek is voor Lizet een uitlaatklep. Ze kan zichzelf er totaal in kwijt en uiten. Het begint vaak met zelfgeschreven gedichten, melodieën, verhalen of klanken. Deze brengen haar in een bepaalde sfeer waardoor ze iets kan componeren. Iets moet haar emotioneel raken voordat ze er iets concreets van kan maken. Het maken van muziek is het meest magische proces wat er is.

Tijdens deze gekke tijden door de Corona crisis, is ze van plan in september een single te release met haar solo project Lizet Aviva.
Ook zijn er nieuwe release plannen in de maak met de band Jyothi voor het najaar van 2020.

Jazz
0%
Pop
0%
singer songwriter
0%
Indie
0%