Karin van Arkel

Karin van Arkel

is klassiek zangeres en zangdocent. Zij behaalde haar bachelor en master diploma klassieke zang aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Als uitvoerend zangeres treed zij regelmatig op als solist bij koren of orkesten. Het kan gaan om oratorium repertoire of om een rol in een opera of operette voorstelling. Daarnaast verzorgt Karin af en toe een liedrecitel.

Eveneens heeft Karin sinds 2002 een bloeiende prive zanglespraktijk in Amsterdam en sinds 2014 is zij ook met veel plezier werkzaam in Diemen. Vanuit een klassieke achtergrond is zij inmiddels een zeer ervaren docent, ook op het gebied van diverse lichte muziekgenres, zoals pop, musical en jazz.

Karin geeft les aan amateurs en coached ook professionele zangers en acteurs. Karin was o.a. de zangcoach van Noortje Herlaar toen zij winnares werd van de televisie wedstrijd ‘zoeken naar Mary Poppins’.

Karin heeft zowel in eigen beheer als in opdracht van muziekschool Diemen een aantal keren met leerlingen muziektheatervoorstellingen geregisseerd en geproduceerd, zelf geschreven verhalen met bestaande muziek.

Klassiek
0%
Pop/Jazz
0%
Muziektheater
0%

Wat ik zo leuk vind aan Muziekschool Diemen is dat er voor iedereen wat wils is. Het maakt niet uit van wat voor muziek je houdt, of welk instrument je wil leren bespelen, het team staat klaar om met je mee te denken en samen je dromen te realiseren.

Liska Koekoek / bestuurslid Muziekschool Diemen