Els Hermanides

Els Hermanides

Els Hermanides

Vanuit de Muziekschool Diemen is zij verantwoordelijk voor het muziekonderwijs op een aantal basisscholen binnen Diemen; op de Octopus, het Palet en de Venser geeft zij projectmatig muzieklessen en als docent Meer Met Muziek is zij sinds 2008 de vakleerkracht op de Ark gedurende het gehele jaar.

Naast het lesgeven is Els actief als koordirigente en speelt zij regelmatig concerten met diverse ensembles en barokorkesten.

Els Hermanides studeerde schoolmuziek aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam (1989-1994) en vervolgens traverso bij Marten Root, waar zij in 1998 haar diploma`s voor docerend- en uitvoerend musicus behaalde. Als afgestudeerd schoolmusicus is Els vakleerkracht op een aantal basisscholen, waar zij de muzieklessen verzorgt, de koorklas en een instrumentaal ensemble leidt.

Wat ik zo leuk vind aan Muziekschool Diemen is dat er voor iedereen wat wils is. Het maakt niet uit van wat voor muziek je houdt, of welk instrument je wil leren bespelen, het team staat klaar om met je mee te denken en samen je dromen te realiseren.

Liska Koekoek / bestuurslid Muziekschool Diemen