Muziek op schoot

Met deze cursus voor (groot-)ouder/verzorger en kind (8 mnd-4 jaar) doe je je kindje en jezelf een groot plezier! De gezellige lessen worden al gauw dierbare wekelijkse momenten waarin je je kindje vanuit jouw veilige nabijheid ziet genieten en leren. Die twee zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. We gaan o.a. zingen, bewegen, dansen en op instrumentjes spelen en besteden spelenderwijs aandacht aan de vier seizoenen en andere aansprekende thema’s. Door de uitgekiende lesactiviteiten worden de muzikale, maar o.a. ook de motorische, sociaal-emotionele en de taal/spraakontwikkeling gestimuleerd. De liedjes uit de lessen krijgen de deelnemers in een speciaal boekje mee naar huis om daar alles nog een dunnetjes over te kunnen doen! De meeste liedjes zijn inmiddels ook online te beluisteren. Juf Judith heeft de erkende post HBO-opleiding gedaan en is gediplomeerd Muziek op Schoot-docent.

Het is een cursus van 10 lessen van ieder 45 minuten op de woensdagochtend (lestijd afhankelijk van leeftijd kind). De lessen staan o.l.v. Judith Sijp.
De kosten zijn € 85,- per cursus van 10 lessen. De lessen zijn geschikt voor leerlingen van 8 maanden tot 4 jaar oud. Eén (groot)ouder/verzorger moet dan ook aanwezig zijn.

Lesdata Muziek op Schoot op de woensdagochtenden

Cursus 3

Woensdag 6, 13 en 20 april, 11 en 18 mei, 1, 8, 22 en 29 juni en 6 juli 2022 (woensdag 27 april, 4 mei, 25 mei en 15 juni LESVRIJ)

GITAARLES BIJ MUZIEKSCHOOL DIEMEN

  • Leeftijd: vanaf 7 jaar (jonger in overleg)
  • Lestijd: 20 of 30 minuten, alleen of in duo
  • Dag: dinsdag of donderdag of in overleg
  • Aanschaffen: een gitaar met nylon snaren, muziekstandaard, voetenbankje en lesboek

Meld je aan voor gitaarlessen

× Hoe kunnen wij je helpen?