Muziekoriëntatie voor kinderen van 6 en 7 jaar

Een afwisselende cursus waarin kinderen van 6-8 jaar een waardevolle basis leggen voor hun verdere muzikale ontwikkeling. Muziektheoretische onderwerpen zoals het notenschrift, maat & ritme, worden afgewisseld en gecombineerd met zingen, op instrumenten spelen, luisterspelletjes en bewegen. Daarbij wordt gebruikgemaakt van verschillende muziekstijlen.
Ook maken de kinderen kennis met verschillende muziekinstrumenten en wordt er aandacht besteed aan muziektechniek, zoals het maken van opnames van muziek.
In de vrolijke lessen wordt ook de sociale ontwikkeling gestimuleerd, door het leren luisteren naar elkaar, het samen spelen en bewegen.

Muziekoriëntatie voor kinderen wordt gegeven op de donderdagmiddag. Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen van 6-8 jaar oud.

Het is een cursus van 10 lessen van ieder 45 minuten. De lessen staan o.l.v. Judith Sijp. De kosten zijn € 85,- per cursus van 10 lessen.

Lestijden:

Start les om 17:15, aanwezig om 17:05. De les eindigt om ongeveer 18:00

Lesdata Muziekoriëntatie op de donderdagmiddag

Cursus 3

Donderdag 7, 14 en 21 april, 12 en 19 mei, 2, 9, 23 en 30 juni en 7 juli 2022 (donderdag 28 april, 5 mei, 26 mei en 16 juni LESVRIJ)

GITAARLES BIJ MUZIEKSCHOOL DIEMEN

  • Leeftijd: vanaf 7 jaar (jonger in overleg)
  • Lestijd: 20 of 30 minuten, alleen of in duo
  • Dag: dinsdag of donderdag of in overleg
  • Aanschaffen: een gitaar met nylon snaren, muziekstandaard, voetenbankje en lesboek

Meld je aan voor gitaarlessen