Leer (beter) keyboard spelen!

Zowel op de piano als op een keyboard kun je de meest uiteenlopende muziekstijlen spelen: pop, jazz, klassiek. Aan de piano kan je fantastisch solo spelen, maar ook als begeleidingsinstrument – bijvoorbeeld in een band – zijn piano en keyboard heel geschikt.

Lessen persoonlijk en eigentijds

Serge stemt zijn lessen altijd op de individuele leerling af. Kinderen volwassenen enthousiast maken voor muziek doet hij graag, en vooral gevoel voor muziek én het instrument overbrengen is zijn grootste gave. Voor de prille beginner tot de (ver)gevorderde speler is Serge een toegewijde en flexibele docent.

Na kennismaking met het instrument leer je hoe je bladmuziek kunt lezen. Daarna speel je al snel de eerste melodieën en improvisaties in popmuziek, blues en jazz.

Muziek maken via apps

Piano of keyboard leren spelen wordt nog leuker door de inzet van handige digitale apps. Zo kan je al heel snel akkoorden leren en vertrouwd raken met diverse ritmes en muziekstijlen. Je kan als toetsenist zelfs samenspelen met een ‘echte band’ of soleren over de drums- en baspartijen! Via de speciale muziekapps op tablet of smartphone kan je namelijk allerlei begeleidingstracks afspelen. De mogelijkheden van deze muziekapplicaties zijn eindeloos.

KEYBOARDLES BIJ MUZIEKSCHOOL DIEMEN

  • Leeftijd: vanaf 7 jaar (jonger in overleg)
  • Lestijd: 20 of 30 minuten, alleen of in duo
  • Dag: woensdag, donderdag en vrijdag
  • Aanschaffen: in overleg

Lesdagen Serge: woensdag, donderdag en vrijdag

Meld je aan voor keyboardlessen

Aanmelden voor muzieklessen
× Hoe kunnen wij je helpen?