Leer (beter) gitaar spelen!

Elloio Muusses over de elektrische gitaar:

Gitaarles geven is een absolute passie van mij. Ik vind het nog altijd een enorme eer als mensen bij mij komen met hun gitaar, en het verlangen iets met die gitaar te doen. Ik zie het als mijn taak om uit te vinden wat het precies is wat mensen met de gitaar willen bereiken. Voor de één is dat om te leren zichzelf beter te begeleiden tijdens het zingen, voor de ander is het om een vette blues-solo te kunnen spelen. Sommigen zijn begonnen het zichzelf aan te leren, zijn een heel eind gekomen, maar merken dan dat ze op een gegeven moment toch vastlopen of vragen hebben. Sommige leerlingen willen mooi leren tokkelen (fingerstyle), anderen willen alle basisakkoorden leren zodat ze een begaafde kampvuur-gitarist worden die alle bekende liedjes moeiteloos begeleidt. Ik heb leerlingen die Jazz willen leren spelen, Blues, Pop, en ook leerlingen die erg van Rock houden.

Ook absolute beginners zijn bij mij van harte welkom, en alle leeftijden. Ik geef les aan mensen van 68 die al decennia spelen, maar ook aan volwassen die net beginnen, en uiteraard ook aan kinderen die beginnen. Eigenlijk zijn alle leeftijden en alle niveaus bij mij welkom. Voor elke leerling ontwikkel ik een op maat gemaakt lespakket, waarbij we kijken naar jouw muzikale voorkeuren, mogelijkheden, en sterke punten. Afwisselend spelen we liedjes die je graag wilt leren en meer op techniek gerichte oefeningen, zodat je de juiste techniek aanleert om op de gitaar die muziek te spelen waar je van houdt.

Samen spelen is een belangrijk onderdeel van mijn lessen, ik probeer altijd zo snel mogelijk samen met de leerling muziek te maken. Muziek is een taal, en een taal leer je door de taal te bestuderen, de regels en de woordjes te leren, maar uiteindelijk toch vooral door de taal te spreken. En zo is het ook met muziek. Muziek is iets wat je doet, een ‘practice’. En daarbij is samen muziek maken ook nog eens het leukste wat er is!

ELEKTRISCHE GITAARLES BIJ MUZIEKSCHOOL DIEMEN

  • Leeftijd: vanaf 7 jaar (jonger in overleg)
  • Lestijd: 20 of 30 minuten, alleen of in duo
  • Dag: dinsdag en woensdag

Meld je aan voor elektrische gitaarlessen

Aanmelden voor muzieklessen