Coördinator

De Muziekschool Diemen verzorgt al 30 jaar muziekonderwijs aan kinderen en volwassenen. Dat gebeurt in individuele lessen, ensembles, een opleidingsorkest en in muzieklessen op vijf basisscholen. De meeste lessen worden gegeven in Theater de Omval in het centrum van Diemen.

De Muziekschool Diemen is betrokken bij diverse culturele evenementen in Diemen en werkt veel samen met organisaties zoals de bibliotheek, de Stichting Welzijn en andere lokale clubs en verenigingen en natuurlijk de gemeente.

Ongeveer 15 docenten verzorgen het aanbod aan lessen. Het bestuur verzorgt de lokalen, de leerlingenadministratie en de algemene pr.

De belangrijkste ambitie van de Muziekschool Diemen is zoveel mogelijk mensen in aanraking te brengen met muziek.

Het bestuur is een betrokken en uitvoerend bestuur maar in het kader van professionalisering kunnen een aantal taken beter worden belegd bij een coördinator.

De Muziekschool Diemen is op zoek naar een

coördinator

een aardige duizendpoot

Taakomvang: 6 – 8 uur per week
Passend uurtarief op free lance basis

Als coördinator van de Muziekschool Diemen ben je het aanspreekpunt en  de sparringpartner voor de docenten, het bestuur en het netwerk rond de Muziekschool. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de diverse activiteiten in de jaarplanning. Je onderschrijft het beleidsplan van de Muziekschool Diemen en denkt mee over de positionering van het muziekonderwijs.

Uit cv/brief blijkt:

  • Kennis van muziekonderwijs
  • Ervaring met lesgeven
  • Ervaring met netwerken
  • Ervaring met het organiseren van kleine en grote activiteiten

In gesprekken wordt duidelijk dat je beschikt over de volgende competenties:

Visie op muziekonderwijs: met jouw kennis van de branche lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de Muziekschool Diemen. Je weet draagvlak te creëren voor nieuw aanbod en onregelmatige activiteiten.

Creatief vermogen: je bedenkt originele manieren en activiteiten om kinderen en volwassenen kennis te laten maken met muziek en de Muziekschool Diemen.

Organiserend vermogen: je organiseert overleg, activiteiten en optredens in nauwe samenwerking met docenten en bestuur. Je houdt rekening met beschikbare middelen en de inzetbaarheid van mensen.

Communicatieve vaardigheden: als aanspreekpunt voor docenten en bestuur ben je toegankelijk en zichtbaar. Je legt makkelijk contacten en communiceert  duidelijke en op een prettige toon.

Meer weten? Kijk rond op deze site of neem contact op met Ellen van den Tol via voorzitter@muziekschooldiemen.nl.

De sollicitatieprocedure: Je kunt reageren op de vacature tot 11 juni met een actueel cv en motivatie. De sollicitatiegesprekken zijn eind juni gepland.