Actueel

maandag 26 augustus 2019
Start seizoen 2019-2020

zaterdag 7 september 2019
Gemeentedag Diemen / Diemer Festijn: Informatiestand van de Muziekschool

Op de informatiemarkt regende het ’s ochtends pijpestelen! Gelukkig ging in de middag de zon schijnen – het werd extra zonnig toen Misha besloot de kraam op te luisteren met zijn prachtige vioolspel. Dank aan Misha!


Naast de lessen die De Muziekschool Diemen verzorgt, is de school actief in het organiseren van activiteiten, al dan niet in samenwerking met anderen, zoals het Loswalfestival, het Diemer Festijn en Stichting Welzijn Diemen.

Het Open Podium is vast onderdeel van het jaarlijkse curriculum, en natuurlijk ook het Open Huis en het slotconcert die meestal tegen het eind van het jaar worden georganiseerd. Een waar festijn waaraan bijna alle leerlingen van de muziekschool meedoen!

Op 17 maart 2019 is in Schuilkerk De Hoop een jubileumconcert gegeven door docenten en (oud)leerlingen van de Muziekschool, ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan.

In april 2017 was de première van De liedjesfabriek. Klik hier voor een impressie!

Elk jaar in juni wordt er een Open Huis georganiseerd. Alle docenten zijn aanwezig om informatie te verschaffen en antwoorden te geven over het muzieklesaanbod en de instrumenten. Ook is er gelegenheid om een proefles af te spreken. Heb je het laatste Open Huis gemist? Geen nood! Een (gratis) proefles afspreken kan te allen tijde.

Kijk in onze agenda voor de activiteiten.